h

Politiek Café

 

11 oktober 2023

POLITIEK CAFÉ SP LEIDEN: Maak het vervoer openbaar

Echt openbaar vervoer is publiek, gratis en toegankelijk. Dat is de inzet van de SP.

Lees verder
29 juni 2023

SP LEIDEN IN OPPOSITIE!

Foto: Hab van den Wijngaard

Kom op 30 juni naar partijpand De SPeer om met de SP-fractieleden van gedachten te wisselen over ons werk en onze successen en strijdpunten in de oppositie.

Lees verder
18 februari 2018

Kamerlid Hijink hoofdgast bij avond over zorg

Foto: SP

Afgelopen vrijdag had de Leidse SP Tweede Kamerlid Maarten Hijink te gast. Hijink is, na de verkiezing van zorgwoordvoerder Lilian Marijnissen tot fractieleider, de nieuwe woordvoerder op zorg in de SP-Kamerfractie.

Lees verder
3 december 2017

Kamerlid Ronald van Raak vrijdag in Leiden

Foto: SP

Aanstaande vrijdag komt SP-Kamerlid Ronald van Raak naar Leiden. Hij verzorgt het Politiek Café van december.

Lees verder
13 april 2017

Politiek café met Ries van Walraven: "SP en integratie"

Foto: SP / leiden.sp.nl

Op vrijdag 26 mei, vanaf 20.00 uur, spreekt taaldocent en raadslid Ries van Walraven in het politiek café van SP Leiden over het onderwerp 'SP en integratie'.

Lees verder
16 december 2016

kerstborrel met vinoloog Paul Day

Op vrijdag 23 december houdt de SP Leiden haar jaarlijkse kerstborrel. Met vanaf 20.00 uur als speciale gast Paul Day, coördinator van de SP-Hulpdienst.

Lees verder
6 november 2016

Inspirerende avond met Remi Poppe: Dien het volk!

Oud-SP Kamerlid Remi Poppe was vrijdagavond 4 november te gast bij het Politiek Café van de Leidse SP. Uit zijn lange loopbaan als actievoerder en politicus had hij een centrale boodschap voor de leden van de Leidse afdeling: dien het volk!

Lees verder
25 oktober 2016

Politiek Café met activist Remi Poppe

Foto: SP / SP-site

Op vrijdag 4 november, vanaf 20.00 uur, ontvangt het Politiek Café van de SP Leiden milieuactivist en oud-Kamerlid Remi Poppe.  Het wordt een inspirerende avond  over actievoeren, de methode-Poppe en activistisch socialisme: in de raad en op straat, in de Kamer en vooral ook daarbuiten. 'Woede in daden omzetten is best lekker.'

Lees verder
16 september 2016

Politiek café met Jasper Maassen over de Amerikaanse verkiezingen

Foto: Marc Brester / Jasper Maassen

Op 7 oktober spreekt amerikanist Jasper Maassen in het politiek café van SP Leiden over de Amerikaanse verkiezingen, die op 8 november gehouden worden. 

Lees verder
30 juni 2016

politiek café met Inez Staarink

Foto: SP

Op vrijdag 8 juli, vanaf 20.00 uur, ontvangt SP Leiden Inez Staarink. Zij stelt zich kandidaat voor de eerstkomende parlementsverkiezingen. Op 8 juli komt ze haar stad- en regiogenoten vertellen waarom. Ze maakt duidelijk wat ze tot nu toe als SP-beleidsmedewerker natuur, landbouw, voedsel en dierenwelzijn heeft gedaan in Den Haag. En ze licht graag toe hoe zaken gaan in de Tweede Kamer en wat de SP daar doet op groene thema's.

Lees verder

Pagina's

U bent hier