h

kerstborrel met vinoloog Paul Day

16 december 2016

kerstborrel met vinoloog Paul Day

Op vrijdag 23 december houdt de SP Leiden haar jaarlijkse kerstborrel. Met vanaf 20.00 uur als speciale gast Paul Day, coördinator van de SP-Hulpdienst.

2016 was voor SP Leiden een bewogen jaar. Dankzij onze wethouder, raadsleden, actievoerders op straat, ROOD-jongeren, medewerkers van onze Hulpdienst en alle andere actieve leden hebben we onze invloed als tweede partij van de stad bestendigd. Met vertrouwen in onze idealen gaan we het nieuwe jaar in, en we doen dat met een nieuwe afdelingsvoorzitter.

De SP Leiden wenst u fijne feestdagen en een uitstekend 2017! Het wordt een belangrijk jaar, met Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart. Helpt u mee Nederland socialer te maken? Dat kan al heel simpel door straks de verkiezingsposter op te hangen achter een raam. Hebt u daarnaast zin iets actiever mee te doen met de campagne? Er valt van alles te doen. Veel handen maken licht werk en het is nog gezellig ook.

Maar eerst nodigen we u graag uit voor de kerstborrel in ons partijpand. Paul Day, coördinator van de SP-Hulpdienst, zal zich voor de gelegenheid van een andere kant laten zien. Behalve onvermoeibare dienstverlener en bemiddelaar is hij namelijk ook nog gediplomeerd vinoloog oftewel wijndeskundige. Hij laat ons proeven en horen wat 'wijn en socialisme' met elkaar te maken hebben.

Iedereen is welkom op vrijdag 23 december. Om 19.30 uur gaat de zaal open en staat de koffie klaar in partijpand De SPeer, Marnixstraat 18, Leiden.

U bent hier