h

POLITIEK CAFÉ SP LEIDEN: Maak het vervoer openbaar

11 oktober 2023

POLITIEK CAFÉ SP LEIDEN: Maak het vervoer openbaar

Echt openbaar vervoer is publiek, gratis en toegankelijk. Dat is de inzet van de SP.

Ondertussen doet de SP-fractie in de Staten van Zuid-Holland een breed onderzoek naar de ervaringen van de inwoners met het OV. Onderzoeksmedewerker Anne-Marie Mineur en fractievoorzitter Lies van Aelst komen erover vertellen en gaan graag met ons in gesprek.

Pak de vervuilers aan!

Mega-vervuiler Chemours moet dicht en er moet een totaalverbod op PFAS komen. Dat is de inzet van de SP. Dankzij voorstellen en moties van de fractie in Zuid-Holland worden er stappen gezet in de aanpak van Chemours. Ook over milieubeleid en de aanpak van vervuilers, zoals de stichting van een ‘opruimfonds’, gaan Lies van Aelst en Anne-Marie Mineur graag met ons in gesprek.

Vrijdag 27 oktober 20.00 uur; inloop 19.30 uur

SP Leiden, Marnixstraat 18, Leiden

Iedereen welkom!

Reactie toevoegen

U bent hier