h

SP LEIDEN IN OPPOSITIE!

29 juni 2023

SP LEIDEN IN OPPOSITIE!

Foto: Hab van den Wijngaard

Kom op 30 juni naar partijpand De SPeer om met de SP-fractieleden van gedachten te wisselen over ons werk en onze successen en strijdpunten in de oppositie.

De SP is sinds maart 2022 met twee zetels vertegenwoordigd in de Leidse gemeenteraad. De fractie bestaat uit twee raadsleden en vier duo-raadsleden. Vanuit de oppositie weten we heel wat te bereiken met en voor de Leidenaars.

Tot de successen behoren het SP-plan voor de stimulering van ondernemers in de buitenwijken. Mede door de SP wordt geld uit de begroting vrijgemaakt voor opvang van dak- en thuisloze jongeren. En dankzij de SP worden er meer sociale huurwoningen gebouwd en blijven deze ook voor langere tijd sociaal. Wil je meer? Kom op 30 juni!

Met Antoine Theeuwen, Thomas van Halm, Claudia Berman de Jong, Sander Sauvé, Stefan Haas en Ton Rovers

VRIJDAG 30 JUNI 20.00 U; INLOOP 19.30 U

SP LEIDEN, MARNIXSTRAAT 18, LEIDEN

IEDEREEN WELKOM!

Reactie toevoegen

U bent hier