h

SP wil geen lijstverbinding met GroenLinks en PvdA

11 januari 2006

SP wil geen lijstverbinding met GroenLinks en PvdA

De Leidse SP gaat niet in op het verzoek van GroenLinks om een lijstverbinding aan te gaan met die partij en met de PvdA. "Als we het niet eens zijn over groene en sociale uitgangspunten is een lijstverbinding voor ons uitgesloten."

Lijsttrekker Antoine Theeuwen licht toe: ‘Zowel GroenLinks als de PvdA kiezen voor het slopen van veel goede en betaalbare woningen. Ook de Oostvlietpolder moet het ontgelden. Als we het niet eens zijn over groene en sociale uitgangspunten is een lijstverbinding voor ons uitgesloten. Op 20 januari zullen we met GroenLinks en de PvdA verder praten, om te kijken of we tot een vorm van linkse samenwerking kunnen komen. We hopen dat zij zich weer bekeren tot echt links beleid. Luisteren naar de burger moet daarin centraal staan.’

Meer informatie: Antoine Theeuwen, 071-5215130, antoine_theeuwen@wanadoo.nl

U bent hier