h

Verkiezingsprogramma: 'Wij zijn het enige echte linkse alternatief'

11 januari 2006

Verkiezingsprogramma: 'Wij zijn het enige echte linkse alternatief'

De top-vijf van de kandidatenlijst van de SP Leiden heeft vandaag het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen gepresenteerd. Lijsttrekker Antoine Theeuwen: ‘De SP presenteert zich met dit programma als het enige echte linkse alternatief in Leiden. Wij wensen niet mee te gaan met de neo-liberale gedachte, waarbij de economie vóór de mens wordt geplaatst. Voor ons staat solidariteit centraal.'

Eén van de kernpunten van het verkiezingsprogramma is dat de wensen van de Leidenaren eindelijk serieus genomen moeten worden. 'Een meerderheid van de Leidenaren wil de RijnGouwelijn niet door de Breestraat. Wij vinden dan ook dat er een referendum georganiseerd moet worden over de trajectkeuze. Ook als het gaat over de sloop van woningen en het volbouwen van de Oostvlietpolder moet er beter geluisterd worden naar wat er in de stad leeft.’

Tegelijk met het verkiezingsprogramma werd ook de verkiezingswebsite geopend. Op www.leiden.sp.nl kunt u het verkiezingsprogramma lezen, en via de weblogs van de kandidaten kan er commentaar gegeven worden.

Verkiezingsprogramma
Campagne Weblog
Verkiezingswebsite
Meer informatie: Antoine Theeuwen, 071-5215130, antoine_theeuwen@wanadoo.nl

U bent hier