h

Uitnodiging voor overwinningsfeest SP-leden

1 maart 2006

Uitnodiging voor overwinningsfeest SP-leden

Op dinsdagavond 7 maart is er in de SPeer een speciaal overwinningsfeest voor alle SP-leden. Kijk hier voor de volledige uitnodiging.

Beste SP’er,

Momenteel is de SP druk bezig met campagne voeren voor de gemeenteraadsverkiezingen. Wij hopen dat dit en onze andere activiteiten van de afgelopen tijd zich zullen uitbetalen in een verkiezingsoverwinning, waardoor de SP nog meer mensen af zal kunnen vaardigen in de Gemeenteraad!

Graag nodig ik u, namens het bestuur en het campagne-team, uit voor een ‘overwinningsfeest’ in de SPeer. Deze feestavond zal plaats vinden op de dag van de gemeenteraadsverkiezingen, 7 maart. U bent van harte welkom vanaf 20:00 uur. De stembussen zullen sluiten om 21:00 uur. Aangezien u met uw stempas overal in Leiden kan gaan stemmen, zou u in de buurt van de SPeer (bijvoorbeeld in het Spoortje) kunnen stemmen om vervolgens een drankje te drinken in de SPeer. We zetten de TV aan om de uitslagen te kunnen volgen.

Komt u ook? Om samen de spannende momenten te delen en onze lijsttrekker en andere zeer actieve mensen te danken voor hun inzet. Daarnaast zal onze lijsttrekker Antoine Theeuwen een analyse geven van de nieuwe politieke situatie en kunt u met de nieuw-gekozen raadsleden discussiëren hoe het verder moet in Leiden.

Dinsdag 7 maart
Vanaf 20:00 uur
SPeer, Marnixstraat 18 te Leiden.
Telefoon voor meer informatie: 5219153

Graag tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Eva de Bakker
(campagneleider en raadskandidaat)
evadebakker@hetnet.nl

U bent hier