h

Actie Milieudefensie voor Groene Hart

13 mei 2006

Actie Milieudefensie voor Groene Hart

hart voor groen!!Op vrijdagochtend 12 mei was Milieudefensie in Leiden in het kader van een landelijke actie voor het Groene Hart. Van de SP waren Louk Rademaker, Han Dirks, Julian van der Kraats en Antoine Theeuwen aanwezig. Ook GL was vertegenwoordigd. Jos Posthuma en Louk Rademaker deden samen de eerste getekende protesten in de bus. Milieudefensie hoopt landelijk zo veel handtekeningen op te halen, dat de verantwoordelijke minister Veerman zich nog eens achter de oren krabt. Zowel SP als GL hebben aangeboden Milieudefensie op korte termijn te helpen nog meer handtekeningen op te halen in Leiden. U kunt ook uw steum betuigen, door nu alvast op de site van milieudefensie te tekenen.Louk en Jos

In de omgeving van Leiden worden onder andere de Oostvlietpolder en de Oude Rijnzone bedreigd. Over die onderwerpen staan de SP en GL overigens tegenover elkaar.

Op zaterdag 17 juni wordt er in de SPeer een documentaire vertoond over het volbouwen van het Groene Hart. In “New Orleans in de polder” gaat de wereldberoemde Nederlandse landschapsarchitect Adriaan Geuze bij hooggeplaatste beleidsmakers op zoek naar het antwoord op de vraag waarom we dit eeuwenoude landschap volbouwen.

Milieudefensie.nl

U bent hier