h

Algemene Leden Vergadering SP Leiden

27 juli 2006

Algemene Leden Vergadering SP Leiden

In verband met de a.s. Tweede Kamer Verkiezingen zullen in alle SP afdelingen het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst worden besproken. Omdat de verkiezingen door de val van het Kabinet zijn vervroegd, is er enige haast bij om deze besprekingen te laten plaatsvinden. Daarom zal er een ALV worden gehouden waarvoor alle leden van harte zijn uitgenodigd. De ALV vindt plaats op:

Zondag 3 september van 14.00 – 16.30 uur in de Speer, Marnixstraat 18

Op deze bijeenkomst zullen naast de inhoudelijke bespreking ook de leden gekozen worden die namens de afdeling Leiden afgevaardigd worden naar de regioconferentie op 17 september en het landelijke SP congres van 7 oktober waarop de definitieve vaststelling plaatsvindt van programma en kieslijst. Deze afgevaardigden worden ook gevraagd om tussen de regioconferentie en het congres in het bijgestelde programma nogmaals te beoordelen en namens de afdeling eventuele amendementen in te dienen. Hiervoor zal in onderling overleg op 20, 21 of 22 september een extra bijeenkomst worden gepland.
In verband met de korte periode wordt van afgevaardigden gevraagd om zowel de regioconferentie als het congres bij te wonen.

U kunt zich hiervoor aanmelden bij de voorzitter (erwintak@tomaatnet.nl, 071-5145742). Dit kan overigens ook nog op de ALV zelf.

Agenda

1. Opening en welkom

2. Bespreking Concept Verkiezingsprogramma SP Tweede Kamer Verkiezingen 2006

3. Bespreking Concept Kandidatenlijst SP Tweede Kamer Verkiezingen 2006

4. Verkiezing afgevaardigden SP Leiden voor regioconferentie en congres

5. Einde

Het concept verkiezingsprogramma en de concept kandidatenlijst zijn vanaf dinsdag 29 augustus verkrijgbaar via SP ledennet (www.spnet.nl) of via de voorzitter en/of organisatiesecretaris.

U bent hier