h

SP gaat Transvaal in

20 augustus 2006

SP gaat Transvaal in

Raadsleden van de SP gaan de laatste week van augustus in gesprek met bewoners van de wijk Transvaal om van hen te horen wat er leeft in hun buurt. Wat gaat er goed, wat kan er beter en hoe zou dit moeten gebeuren.

Op donderdag 24 augustus van 19.30 tot 21.30 en zaterdag 26 augustus van 14.00 tot 16.00 zal er van deur tot deur geënquêteerd worden door SP leden en raadsleden. Daarna zullen de opmerkingen gebundeld worden en zal de gemeenteraadsfractie op donderdag 31 augustus vanaf 20.00 uur in café De Gulden verslag doen van de resultaten. Bewoners en belangstellenden zijn hierbij uiteraard van harte welkom.

Volgens fractievoorzitter Antoine Theeuwen is het belangrijk om zoveel mogelijk in gesprek te gaan met bewoners: “Als raadslid krijg je heel veel informatie in rapporten en nota’s, maar veel interessanter is het om in een direct gesprek met bewoners te spreken over wat zij vinden dat er wel of niet goed gaat. Mensen in de buurt weten niet alleen heel goed waar het aan schort maar ook hoe het beter kan. Daar kan geen duurbetaald adviesbureau tegenop.”

De SP Leiden zal de komende periode regelmatige in verschillende Leidse wijken langs de deur gaan om van bewoners te horen wat er goed of slecht gaat.

Meer info: Antoine Theeuwen, fractievoorzitter: 071-5215130
Erwin Tak, voorzitter SP Afdeling Leiden e.o. 071-5145742

U bent hier