h

Verkiezingspogramma SP: Een beter Nederland voor hetzelfde geld

31 augustus 2006

Verkiezingspogramma SP: Een beter Nederland voor hetzelfde geld

Vandaag heeft de SP haar concept-verkiezingsprogramma voor de landelijke verkiezingen van 22 november aanstaande gepresenteerd. Het nieuwsitem en de links naar de downloads zijn hier te vinden. Op 7 oktober zal het definitieve programma worden vastgesteld, bij het landelijke SP congres. De SP Leiden zal ook mensen afvaardigen. Op zondag 3 september van 14.00 tot 16.30 is er in de Speer een ALV, waar de leden van de SP Leiden mee kunnen denken over het landelijke verkiezingsprogramma.
"Jan"
Jan Marijnissen bij de presentatie van het verkiezingsprogramma

Op de ALV zullen naast de inhoudelijke bespreking ook de leden gekozen worden die namens de afdeling Leiden afgevaardigd worden naar de regioconferentie op 17 september en het landelijke SP congres van 7 oktober, waar de definitieve vaststelling plaatsvindt van programma en kieslijst. Deze afgevaardigden worden ook gevraagd om tussen de regioconferentie en het congres in, het bijgestelde programma nogmaals te beoordelen en namens de afdeling eventuele amendementen in te dienen. Hiervoor zal in onderling overleg op 20, 21 of 22 september een extra bijeenkomst worden gepland.

In verband met de korte periode wordt van afgevaardigden gevraagd om zowel de regioconferentie als het congres bij te wonen. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de voorzitter (erwintak@tomaatnet.nl, 071-5145742). Dit kan overigens ook nog op de ALV zelf.

Agenda:

1. Opening en welkom

2. Bespreking Concept Verkiezingsprogramma SP Tweede Kamer Verkiezingen 2006

3. Bespreking Concept Kandidatenlijst SP Tweede Kamer Verkiezingen 2006

4. Verkiezing afgevaardigden SP Leiden voor regioconferentie en congres

5. Einde

Meer info: afdelingsvoorzitter Erwin Tak, erwintak@tomaatnet.nl

U bent hier