h

Actie Grijs op Reis

19 september 2006

Actie Grijs op Reis

Woensdag en donderdag was de Leidse SP in touw voor de landelijke actie van Grijs, het ouderenplatform van de SP, voor gratis OV voor 65+’ers. Donderdagochtend deed ook onze Leidse nr. 10 voor de landelijke kamerverkiezingen Paul Ulenbelt mee met het verzamelen van duploblokjes. De SP was zaterdag ook op de Vrijwilligersmarkt, onder andere voor Grijs op reis. Hieronder een fotoverslag.

We kregen heel veel positieve reacties, en we hebben heel veel getekende duplo-blokjes opgehaald. In oktober bouwt Grijs een grote trein van alle blokjes op het Binnenhof. Het waren zeker niet alleen ouderen die het een goed idee vonden. Veel mensen waren het ermee eens dat gratis OV voor ouderen het begin kan zijn van een opwaartse spiraal voor het OV, zoals dat ook in Vlaanderen is gebeurd.

kraam
de kraam op de vrijwilligersmarkt

Anita en balonnen!
Anita met balonnen

Eva + Henny
Raadslid Eva de Bakker met rechts Henny Keereweer van de PvdA

lucie en roos
de kraam met een flink aantal getekende blokjes

maria
Maria met de folder van Grijs op reis

roos
raadslid Roos van Gelderen bouwt aan een beter OV

Bekijk hier de concept-kandidatenlijst voor de 2e-kamerverkiezingen van 22 november
de site van Grijs, ouderen in de SP

U bent hier