h

Gezocht – zeer veel M/V

22 september 2006

Gezocht – zeer veel M/V

Er is niets leukers dan campagne voeren. Vraag het maar aan de mensen die het al eens gedaan hebben. Bij elke verkiezingen staan ze weer klaar. De duizenden leden en niet leden, die de SP ondersteunen in haar strijd voor een beter Nederland.

Wat dat betreft zijn SP-ers creatief. Folders uitdelen, rappen, straattheater, politiek ganzenborden, mensen aanspreken, posters plakken, vragen beantwoorden, promotiefilms opnemen, marathon lopen, je kunt het zo gek niet verzinnen of het gebeurt. En laten we wel zijn, het heeft zijn vruchten steeds opnieuw afgeworpen. De SP heeft zich vanaf haar aantreden in de Tweede Kamer in 1994 om de vier jaar verdubbeld. In de peilingen staan we al maandenlang op flinke winst!

Campagnevoeren staat of valt bij jou! Veel mensen moeten de SP nog leren kennen en ervan overtuigd worden dat het anders kan en anders moet! Daarvoor kunnen we ook jouw inzet goed gebruiken. Met andere woorden, handen uit de mouwen, want een beter Nederland komt er niet vanzelf!

Heb je zin om met ons mee te doen - op wat voor manier dan ook - vul dan snel het webformulier in, of stuur een briefje naar de SPeer, Marnixstraat 18, 2316 EN Leiden, t.a.v. Eva de Bakker of Martine Mergler. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen! Ken je mensen die mee willen helpen? SP-lid of niet? Moedig hen dan ook aan om zich op deze manier ook als vrijwilliger voor de verkiezingscampagne aan te melden!

U bent hier