h

SPeertoernooi groot succes

25 september 2006

SPeertoernooi groot succes

Afgelopen zondag werd voor de zesde keer het SPeertoernooi gehouden. Dit straatvoetbaltoernooi dat de SP jaarlijks organiseert trok zoals altijd vele jongeren aan om in een sportieve sfeer te strijden om de SPeerbokaal.
Wedstrijden aan de Brahmslaan
Wedstrijden aan de Brahmslaan

Anders dan andere jaren werden deze keer de voorrondes en de finale op één dag gespeeld. Normaliter wordt het toernooi in juni gespeeld en uitgespreid over een hele week. In verband met het WK werd het toernooi dit jaar echter verplaatst naar september.

Het winnende team.
Het winnende team.

In totaal streden 14 teams op veldjes in de Kooi en Zuid-West om de eer. SP-bestuurslid en organisator Maaike Bergman: 'Zoals altijd was de sfeer zeer goed. Dit bewijst dat we met leuke activiteiten voor jongeren de wijken leefbaarder kunnen maken!'

Keeper in het goal...
Keeper in de goal...

Rood-Leiden Website

U bent hier