h

12 November ledenbijeenkomst

8 november 2006

12 November ledenbijeenkomst

Het is weer tijd voor de maandelijkse ledenbijeenkomst van de SP Leiden e.o. Na de drukbezochte kick-off van de campagne voor de Tweede Kamer verkiezingen, volgt er in de maand november weer een inhoudelijke bijeenkomst. Deze bijeenkomst staat in het teken van de discussie rond de winkelsluitingstijden in Leiden. Vanuit de gemeenteraadsfractie zal toegelicht worden wat het standpunt nu is en wat er de komende weken staat te gebeuren.

Hierbij zal het o.a. gaan om:

  • Referendumaanvraag
  • Uitslag enquête onder winkeliers in Leiden
  • Collegeafspraken

Om de inwendige mens daarna te laven is er voor iedereen de mogelijkheid kennis te maken met het nieuwe eigen soepmerk van de SP: SoeP, zonder ballen maar met veel smaak. SoeP is een biologische en diervriendelijke tomatensoep geschikt voor een vegetarisch, veganistisch en halal dieet.

Graag tot de 12de!

Meer informatie: bestuursvoorzitter Erwin Tak, erwintak@tomaatnet.nl, en fractievoorzitter Antoine Theeuwen, antoine_theeuwen@wanadoo.nl

U bent hier