h

Geslaagde avond bij Roodenburg

13 november 2006

Geslaagde avond bij Roodenburg

Vrijdagavond organiseerden de Leidse SP en voetbalvereniging Roodenburg een debat tussen de vier grootste partijen. Voorafgaand aan het debat speelden prominente SP’ers een vriendschappelijke wedstrijd tegen vrijwilligers van Roodenburg. Een fotoverslag!
 een geslaagde combinatie!

Harre van der Nat (SP-statenlid), Eva de Bakker (SP-raadslid) en Jasper van Dijk (SP-Tweede Kamerkandidaat) waren enkele SP’ers die meevoetbalden.
Het SP-team.

SP-wethouder van sport en financiën én oud-bestuurslid van Roodenburg Raymond Keur floot de wedstrijd en leidde het debat. Na de sportieve wedstrijd, die eindigde in een gelijkspel (9-9), volgde het debat in de kantine over sport en integratie.
Debat in de kantine van Roodenburg

De debaters waren (vlnr zittend) Lilian Callender (VVD), Pierre Heijnen (PvdA), Coskun Cörüz (CDA) en Jasper van Dijk (SP). Een verslag kun je hier lezen. Aan het einde mengde het publiek zich in de discussie door kritische en scherpe vragen te stellen.

Weblog van Eva en Louk

U bent hier