h

Kersvers SP Tweede-Kamerlid verzamelt klachten over Lijbrandt

26 november 2006

Kersvers SP Tweede-Kamerlid verzamelt klachten over Lijbrandt

Renske LeijtenOp woensdag 29 november tussen 19.00 uur en 21.00 uur zal aspirant SP Tweede-Kamerlid Renske Leijten samen met de Leidse SP jongeren bij Leidse studenten klachten verzamelen over Lijbrandt. Dit zal gebeuren bij studentencomplex DUWO aan de Verlengde Wassenaarseweg te Oegstgeest.

ROOD, Jong in de SP, krijgt van veel Leidse studenten klachten over Lijbrandt, de telefoon-, televisie- en internetverstrekker van de SLS studentencomplexen. ROOD Leiden voorzitter Maaike Bergman:”Vooral over de kwaliteit van het internet van Lijbrandt zijn veel studenten niet erg te spreken. Omdat Lijbrandt van de SLS een monopoliepositie heeft gekregen, kunnen ontevreden studenten niet overgaan op een andere provider. Daarop besloten we over te gaan op actie.”
Studenten kunnen hun klachtenformulier nog tot 31 december online invullen via rood.leiden.sp.nl/ of wachten tot de SP jongeren bij hen aan de deur komen. De opgehaalde enquêtes worden met ander vooronderzoek in een zwartboek gebundeld en halverwege januari aan de SLS, de Universiteit en Lijbrandt aangeboden.

Maaike Bergman, roodleiden@sp.nl, 06 – 5367 1027
Sabrina Otterloo, sotterloo@hotmail.com, 06 – 4023 0746

U bent hier