h

Verkiezingsavond bij vv Roodenburg

3 november 2006

Verkiezingsavond bij vv Roodenburg

vv RoodenburgOp vrijdag 10 november organiseert vv Roodenburg samen met de SP dé verkiezingsavond van Leiden-Noord. Vanaf 19 uur is er een voetbalwedstrijd te zien tussen een SP-team en een vrijwilligersteam van Roodenburg. Aansluitend, om 21 uur, is in de kantine een debat over het thema Sport en Integratie.

De voetbalwedstrijd zal geleid worden door SP-wethouder van Sport, en voormalig Roodenburg-bestuurslid Raymond Keur. Voor de SP zullen onder andere TK-kandidaat Jasper van Dijk, Statenlid Harre van der Nat en raadslid Antoine Theeuwen aantreden. In een wedstrijd van twee keer 25 minuten zullen zij hun sportieve kant tonen tegen een team van vrijwilligers van Roodenburg.

Het debat begint om 21 uur in de kantine, onder het genot van een hapje en een drankje. De vier grote partijen zullen vertegenwoordigd worden door Coskun Cörüz (CDA), Pierre Heijnen (PvdA), Lilian Callender (VVD) en Jasper van Dijk (SP). Wethouder Raymond Keur zal ook dit debat voorzitten. De toegang is gratis.

Het thema van het debat is ‘Sport en Integratie’. De politieke partijen hebben de laatste jaren de mond vol gehad over gebrekkige integratie en het verlies van normen en waarden. Wat is nu hun oplossing?
Hoe zien deze vier partijen de maatschappij? En uiteraard komt de rol van sportclubs aan bod. Maar ook alle andere aspecten van integratie passeren de revue in dit interactieve debat. De avond zal beginnen met korte één-op-één debatten tussen de kandidaten, waarna de zaal betrokken wordt.

Meer informatie: Louk Rademaker, lrademaker@tomaatnet.nl, 06-25563389

U bent hier