h

Vluchtalarm: Weet wat je te doen staat als de sirene gaat.

1 november 2006

Vluchtalarm: Weet wat je te doen staat als de sirene gaat.

Iedere eerste maandag van de maand vraagt ROOD, jongeren in de SP, tijdens het luchtalarm als om 12 uur de sirene gaat aandacht voor het asielbeleid. We maken in verschillende Nederlandse steden zoveel mogelijk lawaai voor een humaner vluchtelingenbeleid.
Leiden, Stad van Vluchtelingen?
KOM OOK EN LAAT JE HOREN!
Maandag 6 november om 12 uur op het Stationsplein voor Leiden CS. Neem trommels, fluitjes en spandoeken mee.

De organisatie is in handen van Rood, jongeren in de SP. Maaike Bergman, coördinator van Rood: “Het beleid van Verdonk is onmenselijk. Mensen worden de illegaliteit in gedrukt, of worden midden in de nacht van hun bed gelicht en het land uit gezet. Deze mensen horen in Nederland thuis.”

Voor meer informatie: Maaike Bergman, maaikeb@tomaatnet.nl
De website van Rood-Leiden

U bent hier