h

Woonzicht weer offline, SP vraagt om uitbrengen woonkrant

29 november 2006

Woonzicht weer offline, SP vraagt om uitbrengen woonkrant

Woonzicht.nlAfgelopen weekend is er waarschijnlijk ingebroken in de website van Woonzicht.nl. De wachtlijst voor huurwoningen is daarom wederom uit de lucht gehaald. SP-raadslid Louk Rademaker roept daarom Woonzicht op om in het belang van de woningzoekenden een papieren, huis-aan-huis ‘Woonkrant’ te verspreiden.

Dit weekend werden privacygegevens van willekeurige mensen zichtbaar op de site van Woonzicht.nl. Daarom is besloten om de website uit de lucht te halen totdat het probleem verholpen is. Rademaker (SP) had eerder al een klachtenrapport over het nieuwe woonruimteverdeelsysteem gepresenteerd. Uit het rapport blijkt dat er veel te veel technische problemen zijn met Woonzicht.nl en dat het nieuwe systeem nadelig uitpakt voor starters

Morgen zal de SP in de gemeenteraadscommissie voorstellen dat er nu direct een papieren huis-aan-huis ‘Woonkrant’ komt. Rademaker: “Net zoals met Huis-Aan-Bod, kunnen woningzoekenden dan hun ideale huis opzoeken in de Woonkrant. De technische problemen mogen niet op het bordje van deze mensen komen. Daarnaast vroegen veel ouderen en mensen zonder internet al langer om een Woonkrant.”

Meer informatie: Louk Rademaker, 06-25563389, lrademaker@tomaatnet.nl

U bent hier