h

Woonkrant komt er nog niet

19 december 2006

Woonkrant komt er nog niet

Het voorstel van de SP en de VVD om de Woonkrant terug te brengen is nog niet behandeld door de raad. Onder andere de PvdA, GroenLinks en het CDA weigerden het voorstel te behandelen. Initiatiefnemer en SP-raadslid Louk Rademaker: “Nu zal de komst van een Woonkrant nog zeker een maand op zich moeten laten wachten. Vele ouderen zijn de dupe geworden van dit politiek spelletje.”
Woonzicht op internet?

De SP wil bij de eerstvolgende raadsvergadering het voorstel opnieuw indienen. Rademaker: “Er is grote behoefte aan een papieren Woonkrant. De website Woonzicht.nl is onoverzichtelijk en onbetrouwbaar. Veel mensen hebben geen toegang tot internet. Daarom is het van groot belang dat de Woonkrant weer terug komt.”

Meer informatie: Louk Rademaker, lrademaker@tomaatnet.nl, 06-25563389

U bent hier