h

Flitser Bargelaan doet het weer

10 april 2008

Flitser Bargelaan doet het weer

De flitspaal bij de bustunnel bij het LUMC was al geruime tijd buiten gebruik, en als gevolg daarvan reden er steeds meer auto's door de tunnel. Ook op het Stationsplein reden steeds meer auto's. Na vragen van de SP over autoverkeer door de Joop Walenkamp-tunnel bij het Centraal Station is wethouder Verkeer en Vervoer, John Steegh, meteen in actie gekomen. Sinds een week doet de flitspaal het weer. Er wordt nu ook meer gecontroleerd door de politie.

SP-raadslid Julian van der Kraats: “Het is mooi dat de flitspaal meteen is gerepareerd. De auto's die daar niet thuis hoorden zorgden voor veel irritatie bij de buschauffeurs, en nu en dan voor gevaarlijke situaties”.

“Nu de flitspalen op de Breestraat nog. Daar rijdt ook elke maand weer meer verkeer dat daar niet thuishoort. Helaas wil de wethouder wachten op duidelijkheid over de vraag waar de RijnGouweLijn zou komen te lopen. De SP vindt dat de flitspalen sowieso gerepareerd moeten worden. De RijnGouweLijn wordt pas op zijn vroegst over acht jaar aangelegd, als het al doorgaat”.

Meer informatie: Julian van der Kraats, jvdkraats.sp@gmail.com, tel 06-15042822

U bent hier