h

SP-Leiden opnieuw aanwezig op Leidse markt

8 oktober 2008

SP-Leiden opnieuw aanwezig op Leidse markt

Afgelopen zaterdag gaf de SP weer aan ook buiten verkiezingstijd de mening van de kiezer te willen horen. Hoewel vele voorbijgangers waarschijnlijk nog de gevolgen voelden van de 3-oktoberviering, waren er behoorlijk wat mensen die even de gelegenheid te baat namen om de folderende SP-raadsleden te spreken.

Bijzonder was dat de marktkraam voor het eerst klimaatneutraal was! Voorheen hadden we een auto nodig om alle benodigde spullen voor de kraam op de plaats van bestemming te krijgen, maar we maakten nu voor het eerst gebruik van een aanhangwagen op de fiets!

Deze fungeerde meteen als soort uithangbak voor de populaire tomaatschuursponsjes. Daarnaast waren ook de ballonnen populair.

Fractievoorzitter Antoine Theeuwen en raadslid Louk Rademaker in druk gesprek met al dan niet kritische SP-volgers...

Ook de raadsleden Roos van Gelderen en Eva de Bakker gingen in gesprek met diverse Leidenaars. Waar nodig werden de mensen direct doorverwezen naar de SP-Hulpdienst.

Bestuurslid Hans Kokshoorn bereidt een stapeltje kranten voor. Deze keer werd de allernieuwste ZO-krant (binnenkort bij de Leidenaars huis-aan-huis bezorgd) gecombineerd met een aankondiging van de SP-actie om op 15 oktober op het Stadhuisplein op te komen voor de Leidse basisschool-concierges.

U bent hier