h

Bedrijventerrein in Oostvlietpolder mag van Raad van State

19 november 2008

Bedrijventerrein in Oostvlietpolder mag van Raad van State

De plannen voor een bedrijventerrein van 35 hectare in de Oostvlietpolder gaan toch door. De Vrienden van de Oostvlietpolder hebben de laatste procedure bij de Raad van State verloren. SP-raadslid Louk Rademaker is net als de Vrienden zwaar teleurgesteld: “Door de PvdA, VVD en GroenLinks wordt nu de laatste groene polder van Leiden opgeofferd. Het mag van de Raad van State, maar het bedrijventerrein komt er alleen als die partijen ook echt beginnen met de aanleg."
Impressie van het bedrijventerrein
Impressie van het bedrijventerrein in de Oostvlietpolder, gemaakt door de Vrienden.

De volledige uitspraak kan gevonden worden op de website van de Raad van State. Lees ook hier de reactie van de Vrienden van de Oostvlietpolder.

De SP roept op, nu het hele bestemmingsplan onherroepelijk is, om zo snel mogelijk beginnen met de aanleg van het geplande weidevogelreservaat. Naast het bedrijventerrein zou er namelijk ook geïnvesteerd worden in het groene karakter van de Oostvlietpolder.

Meer informatie: Louk Rademaker, 06-25563389, lrademaker@tomaatnet.nl

U bent hier