h

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

25 december 2008

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

De SP Leiden wenst iedereen heel fijne dagen en een fantastisch 2009! Lees hieronder de nieuwjaarscolumn van voorzitter Tim van Houten.

HEEL GELUKKIG, LIEVER NOG GELUKKIG HEEL

Volgend jaar is het weer een jaar waarin gekozen gaat worden. En dan bedoel ik niet de belachelijke keuzes die gemaakt moeten worden als gevolg van de marktwerking; zoals, van wie u nu wel of geen groene stroom wilt, of welke thuiszorgaanbieder het goedkoopste is, of welke bedrijf uw post moet bezorgen.

Nee, ik bedoel kiezen door te stemmen. Stemmen voor het europees parlement. En daarmee komt dan weer een periode van meerdere verkiezingen. In 2010 komen ook de gemeenteraad en de Tweede Kamer weer aan bod.

Bij al die verkiezingen is de SP weer beschikbaar. Het verkiezingsprogramma voor het Europees Parlement wordt begin januari al weer in de afdeling besproken. Van de SP in het europarlement hoort u waarschijnlijk weinig, maar de SP speelt daarin zeker een rol. Onze parlementariërs zijn vooral vasthoudend en strijdvaardig.

Maar eerst feest, de Kerst, de jaarwisseling. Bezinning, gezelligheid vreugde. Ik hoop dat het er voor iedereen is. Vooral vreugde wens ik iedereen toe, en dan met name de vreugde op 1 januari als men constateert dat alles goed gegaan is, gezellig geweest en vooral heel gebleven.

Dus wat mij betreft fijne feestdagen en een heel gelukkig 2009 waarin alles gelukkig heel is.

Tim van Houten
Voorzitter SP afdeling Leiden

U bent hier