h

65 blijft 65 Zomertour in Leiden!

13 juli 2009

65 blijft 65 Zomertour in Leiden!

Aanstaande zaterdag zal de SP Zomertour in Leiden zijn! Deze staat in het teken van de '65 blijft 65'-actie, tegen de verhoging van de AOW-leeftijd. Maar de Zomertour is vooral gewoon leuk, met een band, twee Kamerleden (Ronald van Raak en Sadet Karabulut) en niet te vergeten de 'Kruilatorrace'. Dus kom ook naar Beestenmarkt, tussen 10u en 13u!

de kruilator

De acties voor een AOW-leeftijd van 65 jaar gaan de hele zomer door. Overal zullen mensen worden gevraagd om de petitie tegen het verhogen van de AOW-leeftijd te tekenen. De SP staat pal voor de AOW-leeftijd van 65 jaar. Protesteer tegen deze plannen, kom naar een van de tourdagen en teken de petitie op: www.65blijft65.nl.

Agnes Kant: “Wij gaan deze zomer het land in om steun te vinden tegen het bezuinigen op de AOW. Het verhogen van de AOW leeftijd is ongewenst, onzinnig en onnodig. Ongewenst omdat we niet leven om te werken maar werken om te leven. Onzinnig omdat 50-plussers nu al niet aan de bak komen en een hogere AOW-leeftijd dit probleem alleen maar groter maakt. En onnodig omdat de AOW betaalbaar is uit stijgende belastinginkomsten over pensioenen."

Op zaterdag 18 juli is de tour van 10 tot 13 uur te vinden in het centrum van Leiden en van 14 tot 17 uur aan zee bij Kijkduin in Den Haag. Donderdag 23 juli is de tour te vinden van 11 tot 14 uur bij de Velleper donderdagen in Velp en vanaf 15 uur bij de Aaltendagen in Aalten. Er zullen nog meer data volgen. Deze zijn te vinden via www.65blijft65.nl.

www.65blijft65.nl

U bent hier