h

SP viert Sinterklaas met tomatenSoeP!

8 december 2009

SP viert Sinterklaas met tomatenSoeP!

Afgelopen zaterdag vierde de Goedheiligman zijn verjaardag, en de SP maakte van de gelegenheid gebruik om de marktbezoekers een geheel eigen soort cadeautje te geven. Alle voorbijgangers kregen een heerlijk kopje tomatensoep aangeboden!

De SP stond zoals gewoonlijk op de eerste zaterdag van de maand weer op de markt, omdat de SP ook buiten verkiezingstijd wil horen wat er speelt. Onze befaamde SoePexpress was aanwezig om tijdens de koude middag een warme kop soep aan te bieden.
De SoePexpress van de SP

Het was ook de dag van Sinterklaas, dus had de SP twee Pieten meegenomen! Zij deelden een typisch SP-cadeautje uit: heerlijke tomatensoep, een recept van de bekende culinaire criticus Johannes van Dam. De soep is vegetarisch, veganistisch en halal!
De SP-Piet deelt tomatensoep uit

De SoePexpress-medewerkers maken de soep klaar
De medewerkers van de SoePexpress maken de soep klaar...

Veel voorbijgangers tekenen voor '65 blijft 65'Ondanks de vele regen namen veel voorbijgangers toch de moeite om hun handtekening te zetten voor de '65 blijft 65'-actie. Net als de vorige keer dat de SP hiervoor steunbetuigingen ophaalde lieten de ondertekenaars zich niet afschrikken door een paar regendruppels.

Voor meer informatie: neem contact op met Dirk van den Berg, dirkvdberg.sp@gmail.com, of telnr 06 549 222 38.

U bent hier