h

Wel een sloep, geen ligplaats!

22 december 2009

Wel een sloep, geen ligplaats!

Dure huizen in Groenoord met sloep zonder sloepligplaats!In het kader van bizar nieuws het volgende bericht. Projectontwikkelaar Ymere wil in de wijk Groenoord Noord dure koopwoningen aan de man brengen. Omdat de verkoop van deze dure woningen moeilijk is, wordt voor deze woningen reclame gemaakt in de regio: als je een nieuw huis koopt, krijg je er een gratis sloep bij.
Maar volgens wethouder Steegh betekent deze actie niet dat de nieuwe bezitters van een sloep ook een ligplaats krijgen. Zij moeten net als andere inwoners van Leiden zich inschrijven op de bestaande wachtlijst. Geen enkele garantie voor een ligplaats dus. Zit je daar straks lekker met je dure huis en een sloep die je niet kwijt kunt!

Meer informatie: Han Dirks, han_dirks@hotmail.com, Tel nr: 06-28738588

U bent hier