h

SP trotseert winterse omstandigheden op Leidse markt!

2 januari 2010

SP trotseert winterse omstandigheden op Leidse markt!

Het mag dooien, het mag vriezen, maar de Leidse SP laat zich niet kennen. Opnieuw stonden diverse SP'ers op de markt, dit keer op het Waaghoofd. Juist deze ochtend was een verse laag sneeuw gevallen. Hoewel het meeste al was weggesmolten, was het toch duidelijk te zien.
Kraampje in de sneeuw

Normaalgesproken staan SP'ers van 12 tot 4 op de markt, maar gezien de verwachte kou werd nu pas om 14.00 gestart.

Raadsleden Han Dirks en Eva de Bakker, en Anne, Kees en Dirk waren aanwezig om de voorbijgangers de beste wensen mee te geven, en kregen regelmatig de beste wensen terug. Daarnaast werd de landelijke ZO-krant uitgedeeld, en kregen de Leidenaren alvast een lijstje mee van enkele punten die de SP in Leiden heeft bereikt het laatste jaar.
Han en Anne wensen iedereen een goed nieuwjaar!

De kou was indringend, maar dit was niet te zien aan Han Dirks (zonder handschoenen!).
Han Dirks trotseert de kou

Rond half 4 ging de sneeuw over in regen, en verregende het kraampje min of meer. De publieke belangstelling werd minimaal, iedereen wilde naar huis, de SP'ers hielden het ook niet meer uit in de kou.

U bent hier