h

Algemene Ledenvergadering 25 juni

3 juni 2010

Algemene Ledenvergadering 25 juni

Onze huidige voorzitter Jan Geraets is inmiddels is verhuisd naar elders, waardoor in de vacature van voorzitter SP Leiden moet worden voorzien. Bovendien dient het mandaat van de overige bestuursleden wederom te worden verlengd en zoekt het bestuur versterking. Martine Mergler zal vanaf heden tot de algemene ledenvergadering fungeren als interim voorzitter en aanspreekpunt.

Het huidige bestuur zal met een voordracht komen voor een nieuwe bestuurssamenstelling. De huidige bestuursleden hebben aangegeven –na instemming van de ALV- door te willen gaan. Martine Mergler zal zich kandideren voor het voorzitterschap.

Het bestuur heeft daarnaast behoefte aan meer actieve bestuursleden. Indien u belangstelling heeft om bestuurslid te worden kunt u contact opnemen met ondergetekende. Uiteraard houden we rekening met uw voorkeur ten aanzien van activiteiten die u leuk vindt te doen!

Het is de bedoeling dat na de bestuursverkiezing op 25 juni a.s. de fractie, en zo mogelijk ook onze wethouder Roos van Gelderen, vertellen over hun eerste ervaringen met het bestuursakkoord in de nieuwe gemeenteraad en het College van B&W.

Graag verwelkom ik u op vrijdagavond 25 juni a.s. in de SPeer, Marnixstraat 18. U krijgt deze uitnodiging ook nog per brief.

Meer informatie: Hans Kokshoorn, 06-20895986, h.kokshoorn@hccnet.nl
Voor vragen en informatie over het bestuurslidmaatschap kunt u contact opnemen met Hans Kokshoorn of met Antoine Theeuwen, 06- 42475107, antoine.theeuwen@gmail.com

U bent hier