h

Succes voor SP: Leids Film Festival krijgt structureel subsidie

2 juli 2010

Succes voor SP: Leids Film Festival krijgt structureel subsidie

Leids Film FestivalDe SP heeft meerdere malen in de gemeenteraad en in haar verkiezingsprogramma gepleit om het Leids Film Festival structureel subsidie te geven. Gisteren is het gemeentebestuur aan deze wens tegemoet gekomen door voor de komende drie jaar een subsidie te verstrekken van 30.000 euro.

Het Leids Film Festival trekt ruim 10.000 bezoekers per jaar en is nog steeds groeiende. Tot nu toe kreeg de organisatie steeds éénmalig subsidie, en was het onzeker of het Film Festival zou kunnen doorgaan. Nu is er meer zekerheid voor de medewerkers en de bezoekers.
Het Leids Film Festival trekt zelf fondsen en sponsoren aan. De organisatie heeft de afgelopen jaren bewezen van 30.000 euro het viervoudige te kunnen maken.

Meer informatie over het Leids Film Festival: http://www.leidsfilmfestival.nl/
SP-raadslid Eva de Bakker, E: edebakker@sp.nl T: 06 140404592

U bent hier