h

SP weer op de markt!

18 september 2010

SP weer op de markt!

De SP stond weer op de markt aan het begin van het politieke seizoen! De SP is de enige partij die zich presenteert aan het publiek, ook als er geen verkiezingen zijn. De SP vindt het belangrijk om ook na de verkiezingen te weten wat er speelt.

Deze keer was het nieuws vers van de pers dat de formatie van een rechts kabinet was mislukt (inmiddels helaas weer doorgestart). De SP'ers deelden de laatste nieuwsbrief van onze nieuwe fractieleider, Emile Roemer, uit. Deze vond gretig aftrek.
SP op de markt
Diverse voorbijgangers namen de moeite voor een praatje. Ook de bekende tomaatrode sponsjes vonden weer gretig aftrek. Veel voorbijgangers staan verbaasd als ze een sponsje voor het eerst in handen hebben. 'Wat is dit?' 'Een gewoon schuursponsje, maar dan in de vorm van een tomaatje.'

Ook zetten behoorlijk wat mensen hun handtekening voor de actie 'Stufi moet blijven'. De SP vindt dat het hoger onderwijs voor ieder toegankelijk moet blijven. Het omzetten van de studiefinanciering naar een leenstelsel zal tot gevolg hebben dat nieuwe studenten eerst kijken of ze zich wel zo'n schuld kunnen veroorloven, en daarna pas of ze wel kunnen gaan studeren.

De SP staat in oktober weer op de markt. Komt u ook langs?

U bent hier