h

Vrijwilligersmarkt op zaterdag 18 september

9 september 2010

Vrijwilligersmarkt op zaterdag 18 september

Elk jaar is er in Leiden de vrijwilligersmarkt, waarbij tal van vrijwilligersorganisaties uit Leiden en omstreken laten zien waar ze mee bezig zijn en waar vrijwilligersorganisaties, scholen, bedrijven, de gemeente en andere Leidse instellingen met elkaar kennis kunnen maken. Dit jaar is de vrijwilligersmark vernieuwd! Er zijn nu onder andere ook workshops, een Maatschappelijk Stage Café en 'vrijwilligers-speeddate', waarbij aspirant-vrijwilligers kennis kunnen maken met mensen die het al langer doen. De vrijwilligersmarkt, getiteld 'Leids Kapitaal', wordt dit jaar geopend door SP-wethouder Roos van Gelderen.

De vrijwilligersmarkt vindt dit jaar niet plaats op de Beestenmarkt, maar in de Hooglandse Kerk. De start is om 11.00u.

Voor meer informatie zie ook de website van i-doe.nl

U bent hier