h

SP houdt enquete over Leids reintegratiebeleid

13 oktober 2010

SP houdt enquete over Leids reintegratiebeleid

De Leidse SP is een enquête begonnen over de reïntegratietrajecten van de gemeente Leiden. De SP wil weten wat de cliënten moeten doen om aan een nieuwe baan te komen, en in hoeverre dat ook zinvolle werkzaamheden zijn. De enquête wordt verspreid onder cliënten van de DZB en Reintegratie Leiden. Daarnaast is de enquête te vinden op de website van de SP Leiden, /.

SP-raadslid Louk Rademaker: “Volgend jaar zal er ontzettend bezuinigd worden op reïntegratiebeleid. Dat betekent dat elke dubbeltje wat aan reïntegratie uitgegeven wordt, goed besteed moet zijn. Omdat er nu nog onvoldoende duidelijk is wat onzinnig en wat zinnig werk is, houden we deze enquête.”

Download hier de PDF versie van de Enquete Reintegratie (PDF)

Vul hier de online enquete in

Meer informatie: Louk Rademaker, lrademaker@tomaatnet.nl, 06-25563389
Download hier de PDF versie van de Enquete Reintegratie (PDF)
Vul hier de online enquete in

U bent hier