h

SP Hulpdienst helpt ook in 2011 met belastingaangifte voor particulieren.

16 januari 2011

SP Hulpdienst helpt ook in 2011 met belastingaangifte voor particulieren.

De start is op donderdag 10 februari. De belastingdienst verstuurt al in januari brieven naar belastingplichtigen dat zij uiterlijk 1 april aangifte moeten doen.
De meeste mensen hebben dan nog niet alle jaaropgave van hun werkgever of uitkerende instantie ontvangen.

De SP Hulpdienst Leiden e.o. begint nu al met afspraken maken voor de maanden februari, maart en april 2011 in het SP pand aan de Marnixstraat nr. 18.
Ouderen en minder validen kunnen een afspraak maken voor huisbezoek.

Ook dit jaar hanteren we de ‘SP-ledendagen’, dagen waarop SP-leden voorrang krijgen. Voor meer informatie en voorwaarden: kijk op de SP site leiden.sp.nl.

De SP-hulpdienst doet in principe geen aangifte voor bedrijven. Aan particulieren met een inkomen tot 130% van het minimumloon wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het dekken van de gemaakte kosten.
Aan particulieren die meer verdienen dan 130% van het minimuminkomen wordt een verplichte bijdrage gevraagd van minimaal 10 euro.

Hebt u nog geen Digid-code? Vermeld dat bij het maken van een afspraak, dan kunnen wij die tijdig voor u aanvragen.

Bellen voor een afspraak kan vanaf maandag 17 januari 2011 op de hulpdiensttelefoonnummers: 071 - 521 91 53 of 06-466 533 16.
Als u een antwoordapparaat of voicemail hoort, spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in, en u wordt z.s.m. teruggebeld.

Voor meer informatie: kijk op leiden.sp.nl.

U bent hier