h

De Leidse SP in weer en vooral heel veel wind op de markt!

6 februari 2011

De Leidse SP in weer en vooral heel veel wind op de markt!

De Leidse SP is de voorbereiding voor de verkiezingscampagne gisteren begonnen met een kraampje in het Leidse centrum. Diverse leden trotseerden de harde wind om de voorbijgangers ertoe te brengen toch vooral SP te stemmen op 2 maart.

De harde wind was letterlijk spelbreker. Zelfs een groot houten sandwichbord, dat toch behoorlijk wat gewicht meenam, was niet bestand tegen de felle windstoten.

De SP'ers hadden meer partijen verwacht, maar alleen de PvdA kwam opdagen. Alle andere partijen schitterden door afwezigheid, een maand voor de verkiezingen.

Het kraampje op de Leidse marktDiverse voorbijgangers kwamen een praatje maken, of een probleem melden. Een mevrouw complimenteerde de SP voor de bereikbaarheid en vond een luisterend oor voor haar eigen probleem. Een andere voorbijganger meldde zich spontaan als lid en kreeg een aanmeldingskaartje mee.

Er werden veel ZO-kranten uitgedeeld, en ook de nieuwste folder met Emile Roemer ('Ik heb je nodig') vond behoorlijk veel aftrek, en dat ondanks de harde wind.

Helaas werden de windstoten zo heftig dat ook het kraampje omwaaide. Om verder onheil te voorkomen werd opgebroken.

Volgende week staat de SP er weer. Komt u ook langs?

Voor meer informatie: bel met Dirk van den Berg, telnr 06 549 222 38, of stuur een mailtje.

U bent hier