h

SP op de Haarlemmerstraat op een prachtige lentedag!

3 april 2011

SP op de Haarlemmerstraat op een prachtige lentedag!

De Leidse SP stond gisteren weer op de markt! Steeds minder voorbijgangers reageren verbaasd, de mensen die iedere zaterdag op de Haarlemmerstraat winkelen lijken er inmiddels aan gewend te zijn geraakt. In tegenstelling tot andere partijen wil de SP ook buiten het verkiezingsseizoen weten wat er leeft.

Het was dit keer een prachtige lentedag, dus het petje dat een SP'er droeg was geen overbodige luxe. Voorbijgangers konden aangeven of ze een probleem hadden waarmee de SP misschien kon helpen, maar ze konden vooral hun gemoed luchten over politieke zaken.

Vooral veel kinderen reageerden uitbundig op de ballonnen, en wilden een rode of witte ballon op een stokje. Maar deze sportfan keek even niet naar de kleuren van zijn favoriete club, maar meer naar de tomaatvormige schuursponsjes die ook te geef waren.

Sportfan bij kraampje

De SP'ers deelden de laatste ledenwerffolder uit, 'Ik heb je nodig' van Emile Roemer, en ook het kinder(voorlees)boekje dat vorig jaar uitkwam werd door veel ouders op prijs gesteld. Sommige mensen bleken al jaren SP te stemmen, maar die ene laatste stap om lid te worden nog niet te hebben gezet. Een meneer van 84 betwijfelde of lid worden op zijn leeftijd nog wel veel zin had. Wie weet...

De SP staat begin mei weer op de markt. Komt u dan ook langs?

Meer informatie? Neem contact op met Dirk van den Berg, telnr 06 549 222 38 of stuur een e-mail.

U bent hier