h

Woensdag 28 september: Workshop "Eerlijk moeten we alles delen"

26 september 2011

Woensdag 28 september: Workshop "Eerlijk moeten we alles delen"

Komende woensdagavond 28 september geeft Jasper Lukkezen een workshop met als titel 'Eerlijk moeten we alles delen. Waarom inkomensongelijkheid ieders aandacht verdient.' In deze workshop bekijken we hoe het inkomen nu verdeeld is en onderzoeken we de argumenten voor en tegen een eerlijker verdeling. Jasper is SP-lid en werkt als econoom voor de Universiteit Utrecht. Hij geeft deze workshop naar aanleiding van een artikel dat hij in Jaarboek Kritiek geschreven heeft (en verkort in de komende SPanning te lezen is).
De workshop vindt plaats in de SPeer, Marnixstraat 18, aanvang is om 20.00 uur (stipt), en is toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

Dit Jaarboek Kritiek zal op deze bijeenkomst ook gepresenteerd worden. Het is een jaarboek dat academische discussies vertaalt voor linkse activisten en politici. Editie 2011 gaat over nieuwe wegen voor links en bevat bijdragen van vooraanstaande wetenschappers, politici en activisten als René Cuperus, Detlef Hartmann, Eric Krebbers, Hans Pruijt en Arjan Vliegenthart. Kritiek is een must voor linkse denkers en doeners.

 

Zie de website van Jaarboek Kritiek: http://www.jaarboekkritiek.nl/

 

U bent hier