h

De SP staat morgen, 3 december, weer op de Leidse markt!

2 december 2011

De SP staat morgen, 3 december, weer op de Leidse markt!

De vaste zaterdagmarktbezoekers zijn het al gewend; op de eerste zaterdag van de maand staat de Leidse SP op de markt met een kraampje! De SP wil altijd weten hoe mensen van de politiek vinden, en of er dingen zijn die er spelen in de wijken. En wethouder Roos van Gelderen is er ook bij!

De SP staat op de kruising Haarlemmerstraat-Lange Mare, van 12.00 uur tot 16.00 uur. En ondanks haar drukke werkzaamheden is Roos van Gelderen tussen 14.00 en 16.00 aan het kraampje te vinden!

handschoenen wachten om getekend te worden
De SP zal vooral actie voeren om zoveel mogelijk handtekeningen te krijgen voor de actie ´Armoede werkt niet´. Hiervoor kunnen voorbijgangers een handtekening zetten op een handschoen. (zie het voorbeeld op de foto)

Al deze handschoenen, van alle SP-afdelingen, worden dan op 13 december in Den Bosch aangeboden aan de staatssecretaris. Dus uw handtekening is ook bijzonder welkom!

Daarnaast biedt de SP ook haar eigen afdelingskrantje aan, waarin staat wat de SP in het Leidse college in één jaar heeft kunnen betekenen. En de landelijk ZO-krant. En u mag natuurlijk altijd een sponsje (of meer) meenemen!

Komt u morgenmiddag ook langs?

Meer informatie bij Dirk van den Berg, dirkvdberg.sp@gmail.com of telnr 06 549 222 38.

U bent hier