h

SP wil goede parkeeroplossing Transvaal

3 juni 2013

SP wil goede parkeeroplossing Transvaal

SP-raadslid Julian van der Kraats werd geinterviewd door Sleutelstad FM over de ontstane commotie rondom de parkeerproblemen in Transvaal. “Er is nog steeds in de gemeenteraad brede steun om de problemen in Transvaal II op te lossen. Sowieso moet er nu een besluit komen over hoe we omgaan met de blauwe zones, want die proef loopt over enkele maanden af,” aldus Van der Kraats.
Hij reageert daarmee ook op suggesties van D66 dat andere partijen geen oplossing zouden willen. Van der Kraats: “D66 had in eerste instantie voorgesteld om een gat in de begroting te dichten door in de gehele stad betaald parkeren in te voeren. Daar zijn wij natuurlijk niet mee akkoord gegaan. Parkeerbeleid moet gebruikt worden om problemen van de burgers op te lossen, niet om financiële gaten te dichten.”

Luister hier het hele interview met Julian van der Kraats (SP) en buurtbewoner Ab Helversteijn bij Sleutelstad FM.

Meer informatie: Julian van der Kraats, julian.van.der.kraats@gmail.com, 06-15042822

U bent hier