h

Landelijke actie tegen bezuinigingen op 30 november in Jaarbeurs Utrecht

28 november 2013

Landelijke actie tegen bezuinigingen op 30 november in Jaarbeurs Utrecht

Stop de Bezuinigingen! 30 novemberHet Comité Stop Bezuinigingen, een samenwerkingsverband van tientallen maatschappelijke organisaties, ondersteunt de campagne van de FNV voor koopkracht en echte banen. Het Comité Stop Bezuinigingen roept op om 30 november aan te sluiten bij de actie van de FNV. De actie is dan in de Jaarbeurs in Utrecht van 11 tot 15 uur.
De FNV stelt gratis busvervoer beschikbaar. Ook in Leiden is een halte geregeld. Deze halte is bij het Transferium aan de A44. Een andere opstapplek die voor leden in de Bollenstreek handig kan zijn is in Haarlem, aan het Woudplein.
De vertrektijd van de bus vanuit Leiden en Haarlem wordt vrijdag op dezelfde website bekend gemaakt.

Het Comité Stop Bezuinigingen schrijft in pamflet dat de oproep voor 30 november ondersteunt: De zes miljard nieuwe bezuinigingen hebben grote gevolgen voor de levens van werkenden, werkzoekenden en voor hen die van een uitkering leven. Bijna iedereen wordt geraakt jong, oud, huurder, werkend, en werkzoekend. Maar het kabinet kiest ervoor de hoogste belastingschijf te verlagen. Het aantal miljonairs in Nederland neemt al jaren toe. Bezuinigen zijn een politieke keuze, geen noodzaak. De afbraak van publieke voorzieningen is niet nodig als we het geld halen waar het zit! En strijden voor meer koopkracht en echte banen.

www.stopbezuinigingen.nl
www.koopkrachtenechtebanen.nl

U bent hier