h

Natalie Wanga presenteert politiek café: POLITIEK CORRECT!

22 januari 2014

Natalie Wanga presenteert politiek café: POLITIEK CORRECT!

U behoort ongetwijfeld ook tot de grote groep Leidenaren die zich zorgen maakt over alle bezuinigingen en veranderingen op het gebied van bijvoorbeeld zorg, studie, inkomen, (sociale) woningen en uitkeringen. Hoe kunt u als Leidenaar tóch nog invloed uitoefenen op alle beslissingen van het kabinet? Hoe kunnen we onze stad Leiden tóch nog socialere alternatieven aanbieden?
Natalie Wanga presenteert 'Politiek Correct!'
Op vrijdag 31 januari presenteert SP Leiden/Politiek-Café de thema-avond Politiek Correct.
Natalie Wanga, kandidaat-raadslid voor de SP, gaat samen met u bekijken waarom deze gemeentelijke verkiezingen op 19 maart a.s. meer dan ooit voor u als Leidenaar belangrijk zijn.

Het tweede gedeelte van de avond zal een interactief en boeiend samenspel worden tussen publiek en spreker. Reden? De interviews en debatten komen eraan! Want zoals bij dat bekende woordspel willen politieke partijen graag bij de verkiezingen de meeste ‘spelpunten’ en ‘dubbele woordwaarden’ binnenhalen. Dames en heren, het politieke spel kan beginnen! Of toch niet?
Tijdens dit gedeelte van de avond worden veel voorkomende trucjes uit de praktijk voor het voetlicht gebracht. Hoe kun je iemand op het juiste of onjuiste pad brengen met bepaalde woordkeuzes en formuleringen? De praktijkvoorbeelden zijn voor u niet alleen handig om (politieke) debatten beter te volgen en zo door de trucs heen te prikken, maar ook om zelf een standpunt te verdedigen. Ze zijn ook toepasbaar in elk facet van uw dagelijkse leven. Denk hierbij aan een salarisonderhandeling, een burendiscussie of een geschil met de gemeente.

Het programma begint om 20:00 uur (zaal open om 19:30). De thema avond vindt plaats in de SPeer aan de Marnixstraat 18 in Leiden.
Na het programma is er bij de Leidse SP als altijd tijd voor een gezellige borrel.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Natalie Wanga op 06-47 213 123 of via e-mail: nwanga@tomaatnet.nl

 

U bent hier