h

SP Leiden biedt verkiezingsprogramma en vitamines aan bij het COC Leiden

30 januari 2014

SP Leiden biedt verkiezingsprogramma en vitamines aan bij het COC Leiden

“Ik hoop je graag terug te zien als onze wethouder”, waren de welgemeende woorden van voorzitter Patrick Mesman van het COC Leiden.
Op woensdag 29 januari waren wethouder en lijsttrekker van SP Leiden, Roos van Gelderen, en een team kandidaat-raadsleden op bezoek bij COC Leiden om het verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aan te bieden.
SP Leiden biedt verkiezingsprogramma en vitamines aan bij het COC Leiden
Roos van Gelderen, SP-lijsttrekker en wethouder, biedt het SP-verkiezingsprogramma aan Patrick Mesman van het COC Leiden aan.

Van Gelderen benadrukte dat ze heel veel waardering heeft voor al het harde werk van stichtingen, verenigingen en andere organisaties in Leiden, maar dat er ook bewust is gekozen voor het COC Leiden als een van de organisaties aan wie het verkiezingsprogramma persoonlijk wordt aangeboden.

“SP Leiden wilt nogmaals onderlijnen dat we voor diversiteit gaan. En dat iedereen zich thuis moet voelen in Leiden. Dat je mag en kan zijn wie je wilt,” aldus de wethouder.

Verder voegde ze er aan toe dat het hele verkiezingsprogramma precies de pilaren van de SP weergeeft: gelijkwaardigheid, menselijke waardigheid en solidariteit. En dat SP Leiden bewezen heeft na te leven wat ze voorop stelt. Wat je vaak niet van de andere politiek partijen kunt zeggen.

De heer Mesman beaamde bovenstaande en voegde er aan toe dat hij graag Van Gelderen weer als wethouder wilt zien voor de komende vier jaar.

Een leuke en originele verassing waren de aangeboden biologische kerstomaatjes in diverse kleuren als teken van ‘solidariteit met een knipoog’ naar de vereniging toe.

Download hier het verkiezingsprogramma! (1.6 MB, pdf)
Meer informatie: Roos van Gelderen, r.van.gelderen@leiden.nl, 06-31675858

U bent hier