h

Kom naar onze verkiezingsavond met Chris Koenen, Bart Landstra én onze Roos!

14 maart 2014

Kom naar onze verkiezingsavond met Chris Koenen, Bart Landstra én onze Roos!

Roos van GelderenKom naar de verkiezingsavond van de SP Leiden!Op woensdag 19 maart wordt er in Leiden gestemd voor de gemeenteraad. De stembus gaat om 21.00 uur dicht, maar het partijpand van de SP op Marnixstraat 18 gaat al om 20.00 uur open.
Roos van Gelderen is onze SP-lijsttrekker. Ze bestuurt Leiden al 4 jaar als wethouder en niet zomaar een! Nee, ze werd door het VPRO-programma “De slag om Nederland” gerekend tot de drie beste bestuurders van Nederland en ze ontving onlangs de “Bokaal voor klare taal” van stichting MEE, die zich inzet voor mensen met een beperking. Socialer kunnen we het niet krijgen. 100 % SOCIAAL! Roos van Gelderen, SP Leiden.
Gitarist en zanger Chris Koenen is in Leiden en omstreken bekend van talloze optredens in de Leidse kroegen, al dan niet tijdens de Jazzweek. Ook landelijk maakte hij furore, maar sowieso moet iedere Leidenaar hem kennen! Hij komt met zijn maat Bart Landstra naar SP Leiden op verkiezingsavond. Samen spelen ze de blues omdat we wel heel veel zetels hebben gehaald, maar nét niet de absolute meerderheid. Kom luisteren en genieten. Onze Roos houdt een daverende overwinningsspeech!
Iedereen is welkom! Woensdag 19 maart vanaf 20 uur.

U bent hier