h

Samen eten is 100% sociaal! Huiskamer-restaurant SP ‘In de Zwevende Hemel’

13 maart 2014

Samen eten is 100% sociaal! Huiskamer-restaurant SP ‘In de Zwevende Hemel’

Bent u een zwevende kiezer? Twijfelt u nog tussen verschillende partijen? Of gelooft u dat stemmen geen zin heeft? Kom een avondje lekker eten en met de SP Leiden van gedachten wisselen over belangrijke thema’s voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.
Op 19 maart is het zover, dan kunt u gaan stemmen voor de gemeenteraad in uw woonplaats. Huiskamermenu.nl heeft in de week van 9 t/m 18 maart het initiatief genomen voor een culinaire verkiezingsstrijd. De Socialistische Partij Leiden kan het voor u als “zwevende kiezer” makkelijker maken door te vertellen waar de SP voor staat. Mocht u al SP gaan stemmen, maar toch nog iets meer over ons wil weten, dan bent u ook van harte welkom.
Tijdens het "zeven zwevend gangen menu" vertellen wij u per gerecht over onze belangrijkste speerpunten. Om een klein tipje van de sluier alvast op te lichten serveren wij u als derde gerecht "Kip in de Hoed", hiermee willen wij u meenemen in ons gedachtengoed over “betaalbaar wonen”.
U bent van harte welkom op zaterdag 15 maart vanaf 19.00 uur aan de Amperestraat 34 te Leiden.
Wij vragen u een vergoeding van 3 euro per menu en U kunt zich opgeven via de link : http://www.huiskamerrestaurantweek.nl/ of via emailadres: volkstuintje44@gmail.com.

U bent hier