h

Nieuwe fietsenstalling in het centrum!

18 april 2014

Nieuwe fietsenstalling in het centrum!

Gisteren opende wethouder Pieter van Woensel de nieuwe gratis bewaakte fietsenstalling bij de Waag. De komst van de stalling is het resultaat van goede samenwerking tussen de gemeente en de V&D. De stalling biedt plaats aan 880 fietsen en wordt bemand door DZB. Er zijn twee in- en uitgangen, één aan de Aalmarkt en één aan de Breestraat. De stalling is op werkdagen en zaterdagen open van 8:00 tot 21:00, op koopavond tot 22:00 en op koopzondagen van 10:30 tot 21:00. SP-verkeerswoordvoerder Julian van der Kraats: “We zijn heel blij dat de stad weer een stukje gastvrijer is geworden voor fietsers!”.

Meer informatie: Julian van der Kraats, jvdkraats.sp@gmail.com, tel 06-15042822
Voor een fotoreportage zie ook leidseglibber.nl

U bent hier