h

SP op zonovergoten Leidse markt op campagne

17 mei 2014

SP op zonovergoten Leidse markt op campagne

Vorige week waren het de buien die campagnevoeren behoorlijk in de weg zaten, maar daar was vandaag geen sprake van. Prima weer, en veel mensen in het Leidse centrum. De SP stond weer enthousiast te folderen.

Was met de regen de belangstelling minimaal, die was vandaag een stuk beter. Ondanks dat de verkiezingen voor het Europees Parlement maar weinigen aanspreken, hadden de SP'ers behoorlijk wat aanspraak. Sommigen namen echt alles mee in een setje. U ziet hier nog net het sponsje dat altijd uitgedeeld wordt.

Regelmatig discussies of verhelderende uitleg naar geïnteresseerde voorbijgangers...

Een mooie reactie kwam van een mevrouw die het foldertje kwam terugbrengen. Ze was het niet met de inhoud eens, maar op de vraag of het een logisch verhaal was zei ze dat het wel consistent was. 

Een Engelsman op vakantie vroeg of wij voor of tegen de EU waren. Toen hem werd uitgelegd dat de SP voor samenwerking is, en niet van het verplicht volgen van Brusselse regels, kon hij het er alleen maar van harte mee eens zijn.

Komt u een volgende keer ook langs?

 

Meer informatie bij Dirk van den Berg, tel 06 549 222 38 of dirkvdberg.sp@gmail.com

U bent hier