h

SP'ers plakken verkiezingsborden vol

18 mei 2014

SP'ers plakken verkiezingsborden vol

De Leidse SP'ers zijn de afgelopen dagen flink bezig geweest de verkiezingsborden vol te plakken.

Eerst de borden in Leiden Noord. Grappig was dat bij het Plantsoen een vrouw op haar balkon de plakkende SP'ers opriep om voor haar partij te plakken. Daar hing een klein PvdA-postertje op de eerste verdieping. De twee sloegen het aanbod beleefd af, maar waardeerden de humoristische poging van de vrouw.

In Leiderdorp was het dringen geblazen op de borden. De meesten waren al vrijwel volgeplakt. Maar een SP'er is niet voor één gat te vangen. In plaats van over een al geplakte poster heen te plakken werd voor deze oplossing gekozen.

En zo kregen de meeste borden in Leiderdorp dezelfde behandeling.

U bent hier