h

Leids jeugdlintje voor Omalief-project

22 november 2014

Leids jeugdlintje voor Omalief-project

Vrijdag 21 november werden de jeugdlintjes van de gemeente Leiden uitgereikt door SP-wethouder Roos van Gelderen. Stichting Fatih, die met jongeren van Turkse afkomst eenzame ouderen bezoekt (het jongerenteam Omalief), werd ook zeer gewaardeerd met een lintje. 

Hoewel de meeste jongeren van de stichting al wat ouder zijn dan de doelgroep, werden de twee jongste deelnemers aan Omalief, van 17 en 18, door de wethouder in het zonnetje gezet. 

Net als de gemeente Leiden geeft de Leidse SP haar warme ondersteuning aan het project, dat door bestuurslid Mustafa Kus is gestart. Raadslid Natalie Wanga was speciaal voor de uitreiking op een holletje naar de zaal gekomen.

Na afloop poseerde Mustafa met de twee ontvangers en de aanmoediging van de gemeente.

U bent hier