h

Nepmail aan SP leden gestuurd

23 maart 2015

Nepmail aan SP leden gestuurd

Aan iedereen die deze site bezoekt:

Sinds gisteravond laat worden veel leden van de SP in de Leidse afdeling bestookt met een zogenaamde 'phishing mail'. Deze mail lijkt afkomstig van de Hulpdienst, van coördinator Paul Day. De mail is nep!

VERWIJDER DEZE MAIL EN REAGEER NIET! Hetzelfde mailtje heeft een tijd geleden al rondgespookt in een culturele instelling in Leiden.

Update, 10.15 uur, maandagochtend: het e-mailaccount van de Hulpdienst is gehackt. Mailtjes die vanaf dit adres worden verstuurd sinds zondagavond zijn NIET van de Hulpdienst afkomstig!

Update vrijdagmiddag 27 maart: de SP Leiden heeft bij de politie aangifte gedaan van het hacken van het e-mailadres. Diegenen die per ongeluk zijn ingegaan op het nepmailtje, en mogelijk geld hebben overgemaakt, wordt aangeraden dit te melden bij het politiebureau aan de Kooilaan in Leiden.

U bent hier